Stenturi traheobronșice din silicon

Brand:

NOVATECH® GSS ™

Stenturi traheobronșice din silicon

Stentul NOVATECH ® GSS ™ combină vizibilitatea bună a razelor X cu monitorizarea optimizată a țesutului supus endoscopiei.

NOVATECH și numărul LOT sunt imprimate pe fiecare NOVATECH ® GSS ™. Originea stentului poate fi astfel identificată dacă este necesar.

Citeste tot
2.293,58 lei
Livrare: 1-2 zile lucratoare
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In Stock
Referinta:
01TD1450
Love0
Descriere

COMPENSAT PRIN CASELE JUDETENE DE SANATATE !

Transparență și radiopacitate (NOVATECH ® GSS ™)

Știfturi umplute cu sulfat de aur și bariu, care combină o bună vizibilitate cu raze X și o monitorizare optimizată a țesuturilor supuse endoscopiei.

Gama largă pentru o potrivire perfectă

Condiția sine qua non a toleranței absolute la stenturi este utilizarea unui stent care se potrivește perfect nevoilor pacientului. Din acest motiv și pentru a fi pregătiți pentru orice situație posibilă, este imperativ ca medicul să aibă o gamă de bază de diferite tipuri, diametre și lungimi de stenturi. Stenturile nu pot fi tăiate pentru a evita riscul de granulare și pentru a asigura clearance-ul mucociliar (vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare).

Sistem anti-migrație în vârf

În funcție de model, 2, 3 sau 4 rânduri de vârfuri sunt situate pe fața exterioară a stentului. Datorită formei lor, știfturile reduc riscul migrării stentului prin fixarea acestuia între inelele cartilaginoase ale arborelui traheobronșic. Modelul de stent previne reflexele de tuse. Știfturile reduc contactul direct între suprafața stentului și mucoasa și distribuie presiunea uniform între zonele mici ale știfturilor.

Suprafață netedă antiaderentă

Interiorul stentului este tratat cu un strat de silicon care îi face suprafața antiaderentă, ceea ce minimizează riscul de blocaje și îmbunătățește clearance-ul mucociliar. Mucoasa tolerează extrem de bine suprafața stentului. Testele in vitro au arătat că suprafața de silicon a stenturilor NOVATECH ® GSS ™ și DUMON ® este foarte eficientă în comparație cu alte stenturi de pe piață.

Capete teșite Capetele stenturilor sunt concepute pentru a reduce riscul de acumulare de mucus. Sunt special teșite pentru a fi atraumatice și pentru a îmbunătăți clearance-ul mucociliar.

Silicon de calitate medicală

(„fără restricții”, peste 29 de zile) Stenturile Easy Placement pot fi plasate cu ușurință cu aplicatorul de stent TONN ™ NOVATECH ® sub bronhoscopie rigidă.

Stenturile cu îndepărtare ușoară pot fi îndepărtate cu ușurință prin apucarea lor cu o pensetă rigidă și tragerea lor în interiorul unui bronhoscop rigid.

Indicații

Menținerea permeabilității căilor respiratorii după eliminarea sau dilatarea unei stricturi, în special în următoarele cazuri:

Tumori traheobronșice

Stricturi traheobronșice cicatriciale

Stenoza traheobronșică după anastomoză, rezecție sau transplant pulmonar

Reducerea diametrului datorită alterărilor intraluminale, extraluminale și intramurale

 

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda.

Produse nereturnabile daca au fost desigilate din motive de protectie a sanatatii Conform Pct. e, Art.16 din OUG nr. 34/2014, privind produsele farmaceutice.

 

Citeste tot
Detalii produs
01TD1450

Meniu

WhatsApp

Cont

MENIU

Create a free account to save loved items.

Intră în cont