OTOVENT TRATAMENTUL OTITEI

Otovent ®

 

TRATAMENTUL NON-CHIRURGICAL AL OTITEI SEROASE!

OTOVENT  deschide trompa lui Eustachio și permite lichidului  colectat în urechea medie să se scurgă în mod natural în jos partea din spate a gâtului. Procedura Otovent pot fi efectuate la domiciliu sub supravegherea părinților. 
Acesta este un balon medical indicat in disfuctiile trompei lui Eustachio, cand exista presiune negativa +/- lichid in urechea medie, cu scadere consecutiva a auzului. Acest sistem reprezinta un element ajutator al terapiei medicamentoase (un fel de "gimnastica tubara") sau chiar curativ, prin egalizarea presiunii din cutia timpanica cu cea atmosferica si remisia simptomelor.

SETUL CONTINE 10 BALONASE! Pretul afisat este pentru intreg setul

Citeste tot
Oferta limitata
105,25 lei 130,25 lei
Livrare: 1-2 zile lucratoare
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In Stock
Referinta:
90-00000
Love0
Descriere

Otovent ®

Pentru tratamentul presiunii joase / parțiale în urechea medie a copiilor cu vârste de până la 3 ani și adulți. Metoda Otovent ® , care este stabilită în aproximativ 20 de țări, este o alternativă eficientă, non-chirurgicală la introducerea tuburilor. Documentația demonstrează eficacitatea metodei atât la copii, cât și la adulți.

Caracteristici

Metoda Otovent ® este o dezvoltare modernă a Valsalva / Politzer și are următoarele caracteristici pozitive.

Funcție în două direcții

Atât faza de inflație pasivă, cât și faza activă de deflație permit deschiderea tubului Eustachian. Faza de inflație este faza în care balonul este umflat prin intermediul unei nări. Faza de deflație este faza în care aerul curge din balon și în nară.

Trebuie remarcat faptul că, în 70% din cazuri, un rezultat bun al tratamentului este obținut după faza de inflație, deci încercați întotdeauna să utilizați numai faza de inflație. Dacă presiunea din urechea copilului nu este egalizată de faza de inflație, utilizați atât faza de inflație, cât și faza de deflație.

Funcție de control

Majoritatea copiilor le place să explodeze baloane. Aspectul ludic al Otovent ® metoda ajuta copilul sa accepte tratamentul. În timpul inflației prin nas folosind balonul medical testat, se creează o presiune terapeutică. Cu alte cuvinte, este ușor pentru părinți să verifice dacă copilul a efectuat corect tratamentul.

Autotratament

Copiii mai în vârstă care au învățat să utilizeze această metodă pot să efectueze și să controleze ei înșiși tratamentul Otovent ®. Efectele negative nu au fost demonstrate în studii clinice, și nici nu a raportat de la oricare dintre cele 20 de țări în care copii și adulți sunt în prezent tratate cu metoda Otovent ®. Folosit corect, Otovent ® oferă un ajutor eficient copiilor cu otita medie / otita secretorie cu efuziune (SOM / OME). Cincizeci la suta dintre copiii cu varsta de 3 ani in sus experimenteaza o normalizare sau un vid parțial mai mic in urechea medie.

Citeste tot
Detalii produs
90-00000

Meniu

WhatsApp

Cont

MENIU

Create a free account to save loved items.

Intră în cont