EARDOC PENTRU DUREREA URECHII

EARDOC oferă o ameliorare rapidă a durerii si infecției urechii in tratamentul otitei

Controlul si reglajul intensității.

Capul din cauciuc conturat pentru confort și durabilitate.

Excelent pentru copii, adulți, scafandri, călători cu avionul

Ameliorarea durerii urechii în câteva minute.

Folosit pentru:

Otita medie.

Lichide și aer blocate în urechea medie.

Disfuncția tubului Eustachian.

Călătorii cu avionul

Înotători.

Indicaţii

Infecții ale urechii in otită medie, durerea urechilor, lichid blocat în urechi, urechi înfundate, înotători si scufundări, presiune in ureche, disfuncție trompa Eustache

Citeste tot
Oferta limitata
226,30 lei 256,30 lei
Livrare: 1-2 zile lucratoare
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stoc
Referinta:
4055
Love0
Descriere

EARDOC Pro nou și îmbunătățit cu 10 viteze - Ameliorarea durerii urechii - Tratamentul infecției urechii - Tratamentul urechii - Remediul urechii aprobat - Tratamentul medical

 

Puncte cheie:

• CALITATE SUPERBĂ: Realizată la perfecțiune folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Eardoc este de calitate premium și vă va servi mult timp fără a fi deteriorat. Vă oferă o valoare excelentă pentru fiecare bănuț pe care îl cheltuiți achiziționându-l.

• WORKS MAGIC: Un dispozitiv de ureche performant care garantează rezultate instantanee. Ameliorează durerile urechii în câteva minute și ajută la tratarea infecțiilor urechii. Eardoc își desfășoară activitatea prin drenarea lichidului, provocând infecții ale urechilor și dureri prin deschiderea blocajului.

• PROIECTARE ERGONOMICĂ: Eardoc este un design neinvaziv care funcționează prin a fi ținut în spatele urechii. Funcționează generând vibrații prin osul mastoid până la urechea medie și deschizând tubul Eustachian și drenând fluidul.

• PERFECT PENTRU ADULȚI ȘI COPII: Dispozitivul nostru de tratare a urechii este potrivit pentru copii și sigur pentru adulți. Funcționează în întregime prin senzația de vibrație. Ameliorarea durerii urechii este ideală pentru călătorii aerieni, înotători și scafandri. A fost construit pentru a oferi rezultate excepționale.

• SOLUȚIE NATURALĂ: Proiectată pentru uz extern. Eardoc vă tratează în mod eficient infecțiile și ameliorează durerea prin vibrații. Niciun produs chimic sau orice formă de lichid artificial nu este introdus în auzul tău. Vibrațiile stimulează mișcarea fluidelor, deschizând tubul.

Descrierea produsului:

Durerea și infecția urechii sunt neplăcute și pot fi stresante pentru persoana care o experimentează. Unul dintre principalii factori care contribuie la infecțiile urechii este blocarea fluidelor în urechea medie. Pentru a rezolva problema, blocajul trebuie să fie deschis, iar lichidul să se scurgă și de acolo intră Eardoc.

Dispozitivul medical utilizează senzația de vibrație pentru a scurge fluidul, pentru a trata infecțiile și pentru a ameliora durerile urechii aproape instantaneu. Poate fi folosit de călătorii aerieni pentru a retrăi presiunea urechii în timpul decolării și aterizării. Dacă se întâmplă să aveți disfuncție a trompei Eustachian, Eardoc va parcurge un drum lung spre soluționarea acestei provocări. Folosim materiale de calitate premium pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, care funcționează magic. Dispozitivul este aprobat de FDA. Produsul nostru a fost testat și dovedit a fi eficient în tratarea infecțiilor urechii și a durerii. Reducând lichidul din urechea medie, ajută la reducerea durerilor de urechi și a infecțiilor urechii. Dispozitivul nostru de tratare a urechilor funcționează extern și încă obține rezultatele dorite. Acesta este un dispozitiv pe care îl puteți transporta oriunde mergeți și îl puteți folosi oricând aveți dureri de urechi sau infecții.

Medicii ORL și specialiștii recomandă eardoc. Copilul său este prietenos și nu va provoca niciun rău atunci când este utilizat pe urechi. Capul său este curbat și moale pentru a oferi o potrivire perfectă și pentru a oferi un confort maxim în jurul urechilor. Eardoc are 10 viteze reglabile și are iluminare cu led care indică momentul în care dispozitivul este pornit și oprit. Folosește baterii 2AA de durată. Cu fiecare achiziție pe care o faceți, veți obține o valoare excelentă pentru banii dvs. Dispozitivul nostru de tratare a urechii este ușor de utilizat și oferă rezultate instantanee. Spuneți adio durerilor și infecțiilor urechii utilizând un tratament de ameliorare a durerii.

 

Comandați EARDOC pentru tratamentul infecției urechii și ameliorarea durerii

Citeste tot
Detalii produs
4055

Meniu

WhatsApp

Cont

MENIU

Create a free account to save loved items.

Intră în cont