www.mgromitalia.ro este un magazin online, specializat in furnizarea de dispozitive si consumabile pentru majoritatea specialitatilor medicale: ORL, chirurgie plastica si estetica, chirurgie toracica, chirurgie generala, oncologie, neurochirugie, ginecologie, dermatologie, stomatologie etc.

Din portofoliul de produse, mentionam: canule traheale, canule Montgomery® proteze traheale, tampoane hemostatice, fire de sutura, ace si dispozitive de biopsie, plase pentru hernie si laparocel, sisteme de aspiratie si drenaj chirurgical, instrumentar chirurgical, aparate de diagnostic si tratament, sterilizanti si dezinfectanti, mobilier medical si o gama larga de consumabile si dispozitive medicale.

Reprezentam firme de prestigiu din lume si suntem IMPORTATORI EXCLUSIVI pentru marcile: BOSTON MEDICAL - SUA, INHEALTH TECHNOLOGIES - SUA, REDAX - ITALIA, NOVATECH - FRANTA, AUDIOTECHNOLOGIES - ITALIA , NGC MEDICAL - ITALIA, TRACOE MEDICAL - GERMANIA si nu numai...

Deviza noastra este “ CALITATE PENTRU SANATATE “ iar produsele oferite sunt rezultatul unor activitati de cercetare sustinute si a celor mai performante tehnologii.

Activitatea noastra se desfasoara la nivel national, prin colaborarea cu Spitale de Stat si Private (MEDLIFE, CENTRUL MEDICAL UNIREA, EUROCLINIC, MED-AS etc.), clinici private, cabinete medicale, medici, pacienti si cumparatori privati din toata tara!

Colectivul nostru este format din profesionisti cu experienta vasta in domeniu, care va pot asigura suportul necesar pentru desfasurarea activitatii medicale. Cumparand de la noi veti avea garantia unor produse de calitate dar si a seriozitatii noastre!