SC M-G EXIM ROMITALIA SRL – este importator EXCLUSIV pentru marcile: BOSTON MEDICAL - SUA, REDAX - ITALIA, NOVATECH - FRANTA, AUDIOTECHNOLOGIES - ITALIA , AK MEDICAL - ITALIA, TRACOE MEDICAL – GERMANIA, INVOTEC INTERNATIONAL – SUA si nu numai...

Comercializam dispozitive si consumabile medicale decontate prin CAS, produse pentru ORL si alte specialitati chirurgicale precum: chirurgie plastica si estetica, chirurgie toracica, chirurgie generala, oncologie, neurochirugie, ginecologie, dermatologie, stomatologie etc

Avem o istorie de peste 20 ani iar deviza noastra este „Calitate pentru Sanatate!” Suntem printre cei mai experimentati furnizori la nivel national de produse medicale de inalta calitate pentru clinici medicale, Spitale Private si de Stat (MEDLIFE, REGINA MARIA, SANADOR, MED-AS etc.), cabinete medicale, medici, pacienti si cumparatori privati din toata tara.

Din portofoliul de produse, mentionam: canule traheale pentru termen lung, canule Montgomery® proteze traheale, tampoane hemostatice, fire de sutura, ace si dispozitive de biopsie, plase pentru hernie si laparocel, sisteme de aspiratie si drenaj chirurgical, instrumentar chirurgical, aparate de diagnostic si tratament, sterilizanti si dezinfectanti, mobilier medical si o gama larga de consumabile si dispozitive medicale.

Colectivul nostru este format din profesionisti cu experienta vasta in domeniu, care va pot asigura suportul necesar pentru desfasurarea activitatii medicale. Cumparand de la noi veti avea garantia unor produse de calitate dar si a seriozitatii noastre!