TEST ANTICORPI COVID-19 ITALIA

PRODUS PREMIUM FABRICAT IN ITALIA !

Test Rapid COVID-19 ANTICORPI IgG/IgM 

Testul Rapid COVID-19 IgG/IgM este un test imunologic cu flux lateral cromatografic pentru detectarea calitativă a anticorpilor (IgG și IgM) anti-SARS-Cov-2 în probele umane de sânge integral, ser sau plasmă. Testul este destinat ca ajutor în diagnosticarea infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Materiale furnizate

 1 bețișor cu vârf de bumbac

 1 dispozitiv de înțepare

 1 Test Covid-19 IgG/IgM

 1 pipetă de unică folosință

Caracteristicile de performanță

 Sensibilitate ̴ 91%

 Specificitate ̴ 97%

 Precizie ̴ 93%

 Repetabilitate: toate rezultatele ar trebui să fie pozitive și uniforme în ceea ce privește culoarea

Citeste tot
Oferta limitata
31,22 lei 46,22 lei
Livrare: 1-2 zile lucratoare
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stoc
Referinta:
COVID-19/20A
Love0
Descriere

Principiul testuluiTestul Rapid COVID-IgG/IgM este un test imunologic bazat pe bandă de membrană pentru detectarea calitativă a anticorpilor (IgG și IgM) anti-SARS-Cov-2 în serul uman, plasmă sau sângele integral. Casetele de testare conțin:

1) un suport conjugat care conține antigeni SARS-Cov-2 recombinanți conjugați cu Aur coloidal (conjugatul SARS-Cov-2)

2) membrană de nitroceluloză, cu două linii de detecție (liniile T1 și T2) și o linie de control (linia C). Linia T2 este acoperită cu anticorpi monoclonali anti-umani IgM, iar linia T1 este acoperită cu anticorpi monoclonali anti-umani IgG. Atunci când un volum adecvat de probă de testare este distribuit în zona de testare, proba migrează prin acțiune capilară către zona de testare. Dacă anticorpul IgM anti-SARS-Cov-2 este prezent în probă, acesta se va lega de antigenii recombinanți SARS-Cov-2. Complexul anticorpi IgM și antigen anti SARS-Cov-2 este capturat de anticorpii monoclonali anti-umani IgM, formând linia T2, ce indică un test SARS-Cov-2 pozitiv. Anticorpii IgG anti-SARS-Cov-2, dacă aceștia sunt prezenți în probă, se vor lega de antigenii recombinanți ai coronavirusului. Complexul anticorpi IgG și antigen anti SARS-Cov-2 este capturat de anticorpii monoclonali anti-umani IgG, formând linia T1, ce indică un test SARS-Cov-2 pozitiv. Absența liniilor T în zona de testare (IgG și IgM) indică un test negativ. Apariția unei linii colorate în zona de control C are rolul de procedură de control, indicând faptul că volumul corespunzător de probă a fost adăugat și migrarea în placa cromatografică a avut loc.

Componență

Testul conține o bandă de membrană acoperită cu anticorpi monoclonali anti-umani IgM și IgG pe linia de testare și un suport care conține antigeni SARS-Cov-2 recombinanți conjugați cu aur coloidal. Cantitatea de teste a fost tipărită pe etichete.

Depozitare și stabilitate

 Se păstrează în punga sigilată la temperaturi cuprinse între 4-30º

 După deschiderea pungii testul trebuie folosit în decurs de o oră.

Expunerea prelungită la căldură sau umiditate poate cauza deteriorarea testului

Probe

 Acest test poate fi folosit cu probe de sânge integral, ser sau plasmă.

 Colectarea probelor de sânge integral, ser sau plasmă se face urmând procedurile de laborator standard.

 Separați serul sau plasma de sânge cât mai repede pentru a evita hemoliza. Folosiți doar probe clare care nu conțin sânge hemolizat.

 Probele se vor păstra la temperaturi între 2 ºC-8 ºC, dacă nu sunt testate imediat. Probele se păstrează la temperaturi între 2 ºC-8 ºC până la 7 zile. Pentru depozitare pe termen lung se recomandă păstrarea probelor la -20 ºC. Nu congelați probele de sânge integral.

 Evitați ciclurile multiple de înghețare-dezghețare. Aduceți probele înghețate la temperatura camerei înaintea începerii procedurii de testare și amestecați-le ușor. Probele care conțin particule vizibile trebuie clarificate prin centrifugare înainte de testare.

 Nu folosiți probe care sunt hemolizate, tulburi cu un conținut mare de lipide pentru a nu afecta rezultatele.

Procedura de testare

Aduceți testele, probele de testat la temperatura camerei (15 ºC -30 ºC) înaintea procedurii de testare.

1. Scoateți caseta de testare din folia protectoare.

2. Rupeti bețișorul de bumbac de la partea colorata. Soluția-tampon va curge în cealaltă parte a bețișorului de bumbac, folosiți această parte pentru a șterge locul de colectare a sângelui (degetul).

3. Țineți pipeta în poziție verticală și adăugați o picătură din probă (aproximativ 10μl) în caseta destinată acesteia, apoi adăugați 2 picături de soluție-tampon (aproximativ 70μl) și porniți cronometrul.

4. Așteptați până vor apărea liniile colorate. Interpretați rezultatele testului după 15 minute. Nu așteptați mai mult de 20 de minute pentru citirea rezultatelor.

Interpretarea rezultatelor

Pozitiv: Apariția unei benzi colorate în zona de control cât și în zona de detecție. Apariția unei benzi colorate în dreptul zonei T1 indică prezența SARS-Cov-2 specific anticorpilor IgG. Apariția unei benzi colorate în dreptul zonei T2 indică prezența SARS-Cov-2 specific anticorpilor IgM. Apariția unor benzi colorate în dreptul ambelor zone T1 și T2 indică prezența SARS-Cov-2 specific anticorpilor IgG și IgM.

Negativ: Apariția unei benzi colorate în zona de control în dreptul regiunii (C) și lipsa benzilor colorate în zonele T1 și T2.

Invalid: Lipsa unei benzi colorate indică un test invalid. O cantitate insuficientă de probă, procedură incorectă este adesea motivul principal pentru care linia de control nu apare. Vă rugăm revizuiți procedura și repetați testarea utilizând o nouă casetă de testare. Dacă problema persistă, nu mai utilizați kitul de testare și luați legătura cu distribuitorul dumneavoastră.

Controlul calității

O procedură de control este inclusă în fiecare casetă de testare. Apariția unei linii colorate în zona de control (C) este considerată o procedură de verificare internă. Aceasta confirmă folosirea unei cantități suficiente de probă, o migrare adecvată în placa cromatografică și o tehnică corectă. Standardele de control nu sunt furnizate împreună cu acest kit. Doar pentru utilizare profesionala.

Limitări de testare

 Testul Rapid COVID-19 IgG/IgM este destinat pentru detecția calitativă a anticorpilor în sânge. Intensitatea liniilor de testare nu este corelată cu concentrația anticorpilor în sânge.

 Rezultatele obținute în urma acestui test sunt destinate ca ajutor în diagnostic. Fiecare medic trebuie să interpreteze rezultatele coroborat cu istoricul pacientului, semnalmentele fizice sau cu alte proceduri de diagnosticare.

 Un rezultat de test negativ poate indica că anticorpii specifici SARS-Cov-2 fie nu sunt prezenți sau se află la un nivel care nu poate fi detectabil prin testare.

Citeste tot
Detalii produs
COVID-19/20A

Meniu

WhatsApp

Cont

MENIU

Create a free account to save loved items.

Intră în cont