Test COVID-19/GRIPA A+B

COVID-19 Rapid Test Antigen COMBINAT SARS-CoV-2 / VIRUS GRIPAL A + B

FABRICAT IN ITALIA - ASSUT EUROPE CERTIFICAT UE

Descriere:

"Testul rapid antigen COMBO - SARS-CoV-2 / VIRUS GRIPAL A + B" este un test imunoanalitic cu flux lateral destinat detectării și diferențierii calitative a antigenelor de nucleoproteine ​​virale SARS-CoV-2, gripei A și gripei B, în tampoan nazofaringian al subiecților suspectați de infecție respiratorie virală în concordanță cu COVID-19

Oferă ajutor în diagnosticarea infecției cu SARS-COV-2.

„Testul rapid antigen COMBO - SARS-CoV-2 / VIRUS GRIPAL A + B” este destinat utilizării de către personalul de laborator clinic instruit special instruit și instruit în procedurile de diagnostic in vitro.

Citeste tot
Oferta limitata
31,22 lei 46,22 lei
Livrare: 1-2 zile lucratoare
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stoc
Referinta:
COVID-19/AGA/2
Love0
Descriere

 Testul de detectare a antigenului SARS-CoV-2 este un test imunologic cu flux lateral bazat pe principiul tehnicii sandwich dublu anticorp. Anticorpul monoclonal al proteinei nucleocapsidei SARS-CoV-2 conjugat cu microparticule colorate este utilizat ca detector și pulverizat pe tamponul de conjugare. În timpul testării, antigenul SARS-CoV-2 din probă interacționează cu anticorpul SARS-CoV-2 conjugat cu microparticule colorate, formând un complex antigen-anticorp marcat. Acest complex migrează prin membrană prin acțiune capilară către linia de testare, unde va fi captat de anticorpul monoclonal pre-acoperit cu proteina nucleocapsidă SARS-CoV-2. O linie de testare colorată (T) va fi vizibilă în fereastra de rezultate dacă antigenii SARS-CoV-2 sunt prezenți în probă. Absența liniei T sugerează un rezultat negativ. Linia de control (C) este utilizată pentru controlul procedural și ar trebui să apară întotdeauna dacă procedura de testare este efectuată corect.

Materiale furnizate:

- Casetă de testare: include bandă de testare antigen SARS-CoV-2 și bandă de testare antigripală A și B

- Reactiv de extracție

- tampon sterilizat

- Capac de picurare

- Tub de extracție

- Stație de lucru

- Prospect

Proba de tampon nazofaringian:

Doar tamponul furnizat în set trebuie utilizat pentru colectarea tampoanelor nazofaringiene. Introduceți tamponul prin nara paralel cu palatul (nu în sus) până când se întâlnește rezistență sau distanța este echivalentă cu cea de la ureche la nara pacientului, indicând contactul cu nazofaringele. Tamponul trebuie să atingă o adâncime egală cu distanța de la nări la deschiderea urechii externe. Frecați ușor și învârtiți tamponul. Lăsați tamponul la loc câteva secunde pentru a absorbi secrețiile. Scoateți încet tamponul răsucindu-l. Probele pot fi colectate de pe ambele părți folosind același tampon, dar nu este necesar să se colecteze probe de pe ambele părți dacă mini-tamponul este saturat cu fluid din prima colectare. Dacă un sept deviat sau o obstrucție creează dificultăți în obținerea probei dintr-o nară, utilizați același tampon pentru a obține proba din cealaltă nară.

Pregătirea unei mostre:

Deșurubați capacul reactivului de extracție. Adăugați tot reactivul de extracție a probei într-un tub de extracție și plasați-l pe stația de lucru.

Introduceți proba de tampon în tubul de extracție care conține reactivul de extracție. Rotiți tamponul de cel puțin 5 ori în timp ce apăsați capul pe partea inferioară și laterală a tubului de extracție. Lăsați tamponul în tubul de extracție timp de un minut.

Scoateți tamponul strângând părțile laterale ale tubului pentru a extrage lichidul din tampon. Soluția extrasă va fi utilizată ca probă de testare.

Introduceți ferm capacul picurătorului în tubul de extracție.

Metodă:

Lăsați dispozitivul de testare și probele să atingă temperatura (15-30 ° C) înainte de testare.

Scoateți caseta de testare din punga sigilată.

Răsturnați tubul de extracție a probei, ținându-l vertical.

Transferați 3 picături (aproximativ 100μl) în sondă de probă (S) a dispozitivului de testare, apoi

porniți cronometrul.

Așteptați să apară liniile colorate. Interpretează rezultatele testului în 15 minute.

Nu citiți rezultatele după 20 de minute.

Interpretarea rezultatelor:

• Pentru detectarea antigenului SARS-CoV-2

Pozitiv: sunt afișate două linii. O linie colorată apare în regiunea de control (C) și o altă linie colorată apare în regiunea de testare (T), indiferent de intensitatea liniei de testare.

Negativ: apare o linie colorată în regiunea de control (C) și nu apare nicio linie în regiunea de testare (T).

Invalid: Linia de control nu este afișată. Volumul insuficient al eșantionului sau tehnicile procedurale incorecte sunt motivele cele mai probabile. Revedeți procedura și repetați testul folosind o nouă casetă de testare. Dacă problema persistă, opriți imediat utilizarea lotului și contactați distribuitorul local.

• Pentru detectarea antigenului gripal A și B.

Gripa A pozitiv: O linie colorată apare în regiunea de control (C) și o altă linie colorată apare în regiunea de testare A, indiferent de intensitatea liniei de testare.

Gripa B pozitiv: O linie colorată apare în regiunea de control (C) și o altă linie colorată apare în regiunea de testare B, indiferent de intensitatea liniei de testare.

Gripa A și B pozitivă: apare o linie colorată în regiunea de control (C) și ambele linii A și B apar în regiunea de testare, indiferent de puterea liniei de testare.

Negativ: apare o linie colorată în regiunea de control (C) și nu apare nicio linie în regiunea de testare.

Invalid: Linia de control nu este afișată. Volumul insuficient al eșantionului sau tehnicile procedurale incorecte sunt motivele cele mai probabile. Revedeți procedura și repetați testul folosind o nouă casetă de testare. Dacă problema persistă, opriți imediat utilizarea lotului și contactați distribuitorul

Limitări:

- Produsul oferă doar o detectare calitativă. Intensitatea liniei de testare nu este neapărat legată de concentrația de antigeni din probe.

- Rezultatele negative sunt prezumtive. Rezultatele negative ale testelor nu exclud infecția și nu ar trebui folosite ca bază unică pentru tratament sau alte decizii de gestionare a pacienților, inclusiv decizii de control al infecției, în special în prezența semnelor clinice și a simptomelor compatibile cu COVID-19 sau la cei care au fost în contact cu virusul. Se recomandă ca aceste rezultate să fie confirmate printr-o metodă de testare moleculară, dacă este necesar, pentru gestionarea pacientului.

- Un medic trebuie să interpreteze rezultatele împreună cu istoricul pacientului, descoperirile fizice și alte proceduri de diagnostic.

- Un rezultat negativ poate apărea dacă cantitatea de antigeni prezenți în probă este sub pragul de detecție al testului sau dacă virusul a suferit una sau mai multe mutații minore de aminoacizi în regiunea epitopului țintă recunoscută de anticorpii monoclonali utilizați în test.

Citeste tot
Detalii produs
COVID-19/AGA/2

Meniu

WhatsApp

Cont

MENIU

Create a free account to save loved items.

Intră în cont