Transport inclus la comenzi peste 500 RON


Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducereTransport inclus la comenzi peste 500 RON


Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducere

CANULA TRAHEALA FEREASTRA+CON

  • Decontat CAS

CANULA TRAHEALA FEREASTRA+CON

465 RON
Cantitate

Costurile de transport sunt INCLUSE ptr. comenzi > 500 RON

Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducere

COMPENSAT PRIN CASELE JUDETENE DE SANATATE !

CANULA TRAHEALA CU FEREASTRA SI CONECTOR

Canula din polimer de uz medical siliconat transparent sau opac, lucrata manual moale si confortabila.

TRACOE GAMA TWIST tubul de traheostomie cu fereastra diametru 4-10 mm lungimi 59-80 mm

Include:

  • canulă interioară, fenestrat, cu conector de 15 mm
  • 2 canule interioare cu conector de 15 mm
  • ocluzie pentru tuburi fenestrate
  • perforat Obturator
  • curea pentru gât

CANULA DIN POLIMER SILICONAT CALITATE PREMIUM FABRICATA IN GERMANIA !

CANULA TRAHEALA CU FEREASTRA SI CONECTOR

VENTILAREA - SENSIBILIZAREA - COMUNICAREA - SUDURA - DECANULAREA

TRACOE Twist si TRACOE Twist PLUS tuburi de traheostomie sunt utilizate ca tuburi de ventilație și terapie cu canule interioare în spitale, reabilitare și setări comunitare. O caracteristică deosebită a tuburilor de răsucire TRACOE este flanșa gâtului în formă de anatomie care se deplasează atât pe axele verticale, cât și pe cele orizontale. Pacienții își pot întoarce capetele în mod liber, fără ca tubul traheostomiei să exercite o presiune puternică asupra traheei. Este ușor să atașați sau să schimbați cureaua în timp ce tubul este introdus in stoma.

Dimensionarea celor două linii de produse corespunde întotdeauna diametrului interior al canulei interioare. De exemplu, când se spune 8 mm pe flanșa gâtului, lumenul canulei interioare este de 8 mm.

Pentru respirație și ventilație, lumenul trebuie să fie cât mai mare posibil - de aceea este dată măsurarea internă. Pentru pacient, fiecare milimetru contează. Dacă diametrul lumenului este redus de la 8 la 7 mm, alimentarea cu aer este cu 41% mai mică și există o creștere uriașă a efortului necesar pentru a respira. Schimbarea de la 8 la 9 mm mărește alimentarea cu aer cu 60%, în timp ce efortul necesar pentru a respira rămâne același. *

Patruzeci de tipuri de tuburi fără DEHP din linii de produse twist și twist plus TRACOE oferă alegerea largă necesară pentru a selecta cel mai bun tub pentru fiecare pacient. Tuburile cu manșon, de asemenea cu linii de aspirație subglotă, sunt prima alegere pentru utilizarea în procedurile de dilatare percutanată - vezi linia percutană TRACOE.

* Ecuația Hagen-Poiseuille pe fluxul laminar

Comenzile care depasesc 500 RON beneficiaza de livrare GRATUITA !

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda. Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati!

304-09