Transport inclus la comenzi peste 500 RON


Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducereTransport inclus la comenzi peste 500 RON


Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducere

CANULA TRAHEALA CU BALONAS

  • Decontat CAS

CANULA TRAHEALA CU BALONAS

465 RON
Cantitate

Costurile de transport sunt INCLUSE ptr. comenzi > 500 RON

Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducere

COMPENSAT PRIN CASELE JUDETENE DE SANATATE !

CANULA TRAHEALA CU BALONAS

Canula din polimer de uz medical siliconat transparent sau opac, lucrata manual moale si confortabila.

Canula traheala cu balonas din polimer de uz medical siliconat transparent sau opac, lucrata manual moale si confortabila.

Modele disponibile: cu fereastra sau fara fereastra.

Marimi disponibile: 4-10 mm diametru, lungimi: 59-80 mm, standard sau extralong.

Setul contine: canula externa, canula interna, obturator, banda fixare.

CANULA DIN POLIMER SILICONAT CALITATE PREMIUM FABRICATA IN GERMANIA!

TRACOE comfort: Tuburile extrem de confortabile pentru termen lung au fost în mod tradițional fabricate manual în ultimele șase decenii. Acestea se caracterizează prin moliciune și flexibilitate și sunt deosebit de economice datorită durabilității lor.

 

TRANSPARENTE, MOI ȘI FLEXIBILE

TRACOE tuburile de traheostomie de confort sunt fabricate din material polimeric clar (fără DEHP), ceea ce le face atât de moi, cât și foarte ușoare. Nu trebuie să fie îndepărtate pentru terapia cu raze X sau cu cobalt. Un tub confort TRACOE cântărește doar aproximativ o treime dintr-un tub convențional de argint de aceeași mărime. Deoarece sunt transparente, este foarte ușor să se asigure că acestea sunt perfect curate.

 

MAXIM DE CONFORT POSIBIL

După cum sugerează și numele, tuburile confort TRACOE sunt proiectate pentru a fi la fel de confortabile pentru purtătorii permanenți după traheostomie sau laringectomie. Aspectul lor discret este un beneficiu suplimentar. Pentru a asigura o calitate optimă, acestea sunt încă realizate manual - un efort suplimentar care ofera confort maxim pentru pacient.

 

MODELE ȘI DIMENSIUNI

Toate tipurile de tuburi sunt disponibile în mai multe dimensiuni și modele diferite. Acest optiune facilitează selectarea tubului adecvat pentru anatomia respectivă a pacientului. Disponibil și confort TRACOE plus cu un unghi diferit de îndoire și dubla fenestrație. Lungimea tubului confort plus este standard șau extra lung din material medical siliconat transparent sau opac, lucrata manual, moale si confortabila.

Comenzile care depasesc 500 RON beneficiaza de livrare GRATUITA !

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda. Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati!

302-08
S-ar putea sa-ti placa