Canula Traheala Twist Simpla

Brand:

CALITATE PREMIUM FABRICATA IN GERMANIA!

Canula din polimer de uz medical siliconat transparent sau opac, lucrata manual moale si confortabila.

Canula traheala cu balonas din polimer de uz medical siliconat transparent sau opac, lucrata manual moale si confortabila.

Modele disponibile: cu fereastra sau fara fereastra.

Marimi disponibile: 4-10 mm diametru, lungimi: 59-80 mm, standard sau extralong.

Setul contine: canula externa, canula interna, obturator, banda fixare.

Citeste tot
426,61 lei
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Diametru
  • 4 mm
  • 5 mm
  • 6 mm
  • 7 mm
  • 8 mm
  • 9 mm
  • 10 mm
Produs disponibil cu alte optiuni 0 Obiect
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:
303-04
Love0
Descriere

COMPENSAT PRIN CASELE JUDETENE DE SANATATE !

TRACOE comfort: Tuburile extrem de confortabile pentru termen lung au fost în mod tradițional fabricate manual în ultimele șase decenii. Acestea se caracterizează prin moliciune și flexibilitate și sunt deosebit de economice datorită durabilității lor.

TRANSPARENTE, MOI ȘI FLEXIBILE

TRACOE tuburile de traheostomie de confort sunt fabricate din material polimeric clar (fără DEHP), ceea ce le face atât de moi, cât și foarte ușoare. Nu trebuie să fie îndepărtate pentru terapia cu raze X sau cu cobalt. Un tub confort TRACOE cântărește doar aproximativ o treime dintr-un tub convențional de argint de aceeași mărime. Deoarece sunt transparente, este foarte ușor să se asigure că acestea sunt perfect curate.

MAXIM DE CONFORT POSIBIL

După cum sugerează și numele, tuburile confort TRACOE sunt proiectate pentru a fi la fel de confortabile pentru purtătorii permanenți după traheostomie sau laringectomie. Aspectul lor discret este un beneficiu suplimentar. Pentru a asigura o calitate optimă, acestea sunt încă realizate manual - un efort suplimentar care ofera confort maxim pentru pacient.

MODELE ȘI DIMENSIUNI

Toate tipurile de tuburi sunt disponibile în mai multe dimensiuni și modele diferite. Acest optiune facilitează selectarea tubului adecvat pentru anatomia respectivă a pacientului. Disponibil și confort TRACOE plus cu un unghi diferit de îndoire și dubla fenestrație. Lungimea tubului confort plus este standard șau extra lung din material medical siliconat transparent sau opac, lucrata manual, moale si confortabila.

 

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda.

Produse nereturnabile daca au fost desigilate din motive de protectie a sanatatii Conform Pct. e, Art.16 din OUG nr. 34/2014, privind produsele farmaceutice.

Citeste tot
Detalii produs
303-04

Meniu

WhatsApp

Cont

MENIU

Suna

Create a free account to save loved items.

Intră în cont