Transport inclus la comenzi peste 500 RON


Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducereTransport inclus la comenzi peste 500 RON


Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducere

CANULA TRAHEALA PEDIATRICA+BAL

  • Decontat CAS

CANULA TRAHEALA PEDIATRICA+BAL

695 RON
Cantitate

Costurile de transport sunt INCLUSE ptr. comenzi > 500 RON

Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducere

COMPENSAT PRIN CASELE JUDETENE DE SANATATE !

CANULA PEDIATRICA CU BALONAS

TRACOE silcosoft Trusa pentru traheostomie pentru copii, cu manson H2O, din SILICON

TRACOE silcosoft este foarte moale, flexibil, spiralat tub de silicon. Flanșa de gât a fost concepută în funcție de anatomia pediatrică. Ochețele armate patentate pe flanșă împiedică ruperea materialului cu un dispozitiv de fixare cu cârlig și buclă.

Marimi disponibile: diametru 2,5-5,5 mm, lungimi 38-46 mm

În pachetul steril:

  • inelul obturator
  • curea pentru gât
  • deconectarea

CANULA DIN SILICON CALITATE PREMIUM FABRICATA IN GERMANIA !

TRACOE comfort: Tuburile extrem de confortabile pentru termen lung au fost în mod tradițional fabricate manual în ultimele șase decenii. Acestea se caracterizează prin moliciune și flexibilitate și sunt deosebit de economice datorită durabilității lor.

VARIANTE SPECIFICE DE LUNGIME

Variantele specifice variantei pot fi furnizate din stoc pentru a optimiza funcționalitatea și confortul la purtare, precum și pentru pacienții cu afecțiuni complexe anatomice și fiziologice. Ordine adecvată, faceți clic aici.

"ADVANTAGA DE SILICON"

Proprietățile materiale ale siliconului sunt deosebit de benefice pentru pacienții tineri: bine tolerat, fără latex și DEHP și ușor de inserat. Este mai puțin probabil să devină încrustată și este ușor de curățat. Tuburile Silcosoft TRACOE pot fi reutilizate de până la 7 ori.

BALONAS CU APA

Când manșeta este dezumflată, este aproape și strânsă de tub. Se umple cu până la 2 ml de apă sterilă. Manșeta acționează ca o etanșare pentru a preveni aspirația alimentelor și a saliva din faringe și scăparea nedorită a aerului în timpul ventilației.

Comenzile care depasesc 500 RON beneficiaza de livrare GRATUITA !

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda. Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati!

 

372-5.0