Transport inclus la comenzi peste 500 RON


Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducereTransport inclus la comenzi peste 500 RON


Pentru comenzi peste 2000 RON 5% reducere

EARDOC PRO pentru tratamentul si durerea urechii

<p class="MsoNormal"><span style="font-size:13.0pt;line-height:150%;font-family: &quot;Times New Roman&quot;,serif">Eardoc - cel mai bun dispozitiv in tratamentul Otitei<o:p></o:p></span></p> <p class="MsoNormal"><span style="font-size:13.0pt;line-height:150%;font-family: &quot;Times New Roman&quot;,serif">Eardoc este un dispozitiv de generație următoare care ajută la una dintre cele mai...

Continua Lectura

Tratamentul otitei seroase cu Otovent

Pentru tratamentul presiunii joase / parțiale din urechea medie a copiilor cu vârste de până la 3 ani și pentru adulți. Metoda Otovent ® este folosita în aproximativ 20 de țări, ca o alternativă eficientă, non-chirurgicală la introducerea tubului de ventilatie auriculara. Documentația demonstrează eficacitatea metodei atât la copii, cât și la adulți.

Continua Lectura

Canule Traheale

Canulele traheale sunt dispozitive pentru uz ORL, se folosesc la pacientii cu operatii de laringectomie si traheostomie. Sunt pentru adulti sau pediatrice, fabricate din polimeri speciali sau siliconice, diverse tipuri ,dimensiuni si variante precum: canule simple, cu fereastra, cu fereastra si balonas, cu linie de aspiratie si linie de oxigen , lungime standard sau extralong etc.

Continua Lectura

Canule Montgomery ®

Sistemul de canule traheale patentate Montgomery® este proiectat pentru a oferi mentinerea unei cai respiratorii secundare. În loc de tuburi de traheostomie, sistemul oferă acces pe termen lung la căile respiratorii în situații care necesită intubare, sau cand este necesara igiena pulmonara.

Continua Lectura