CE INSEAMNA TRAHEOSTOMIA?
O traheostomie este o deschidere (realizată printr-o incizie) prin gât în trahee. O traheostomie deschide căile respiratorii și ajută la respirație.
Citeste mai mult
TRATAMENTUL OTITEI SEROASE CU OTOVENT
Pentru tratamentul presiunii joase / parțiale din urechea medie a copiilor cu vârste de până la 3 ani și pentru adulți. Metoda Otovent ® este folosita în aproximativ 20 de țări, ca o alternativă eficientă, non-chirurgicală la introducerea tubului de ventilatie auriculara. Documentația demonstrează eficacitatea metodei atât la copii, cât și la adulți.
Citeste mai mult
CE ÎNSEAMNĂ LARINGECTOMIA?
Laringectomia înseamnă eliminarea laringelui sau a casetei vocale. Un laringectomizat este o persoană care a suferit acest tip de operatie .
Citeste mai mult
CUM SA AM GRIJA DE TUBUL MEU DE TRAHEOSTOMIE ?
Asistența dvs. vă va învăța modul potrivit de a vă îngriji canula traheala înainte de a vă întoarce acasă. Ingrijirea de rutină trebuie efectuata cel puțin o dată pe zi, după ce ați fost externat din spital.
Citeste mai mult

Canule Traheale

     Comentarii 0  views 1
Canule Traheale
Canulele traheale sunt dispozitive pentru uz ORL, se folosesc la pacientii cu operatii de laringectomie si traheostomie. Sunt pentru adulti sau pediatrice, fabricate din polimeri speciali sau siliconice, diverse tipuri ,dimensiuni si variante precum: canule simple, cu fereastra, cu fereastra si balonas, cu linie de aspiratie si linie de oxigen , lungime standard sau extralong etc.
Citeste mai mult
  • 1
  • 2
Showing 1 la 5 of 8 (1 Pages)

Meniu

WhatsApp

Cont

MENIU

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Intră în cont