Cum comand

Pentru a obtine o cerere de oferta pe internet dureaza doar cateva minute si presupune cativa pasi simpli avand doua posibilitati:

  • Online
  • Telefonic la numarul de telefon: 0735-521-261

In ambele cazuri incepeti cu alegerea produsului.

Folositi meniul paginii site-ului si navigati prin toate categoriile si subcategoriile de produse sau scrieti simplu ceea ce doriti in casuta de ”Cautare produse”. Dupa ce ati gasit produsul dorit, dati clik pe imagine sau pe butonul „Vezi” si veti obtine descrierea detaliata a acestuia. Pentru a solicita o oferta comerciala apasati tasta ”Cerere oferta” apoi dupa adugarea tuturor produselor la "Cerere" apasati "Trimite cerere"

Daca sunteti clientul nostru fidel si aveti cont, beneficiati de logarea directa, daca nu aveti cont nu este nicio problema, trebuie sa completati campurile OBLIGATORII nume, adresa, e-mail, numar telefon, fiindu-ne necesare pentru a va trimite oferta comerciala in aproximativ 24 ore.

Daca optati pentru a comanda sunati la unul din telefoanele afisate in subsolul site-ului si un operator va prelua comanda dumneavostra, sau contactati-ne prin E-mail.